У Раді адвокатів м. Києва виявлено проблему невнесення інформації про сплату внесків | Рада Адвокатів та КДКА Міста Києва

У Раді адвокатів м. Києва виявлено проблему невнесення інформації про сплату внесків

Новини Ради
15:30 Пт 11.02.22 4574 Переглядів
Версія для друку

На електронну адресу Ради адвокатів м. Києва надходять численні скарги від адвокатів про відсутність відміток про сплату ними 70% щорічних внесків за 2019, 2020, 2021 та 2022 роки на рахунок РАР.

Порядком ведення ЄРАУ передбачено обов’язковість внесення таких відміток до профайла адвоката в ЄРАУ (відображається в адміністративній частині реєстру).

Проте, працівники секретаріату Ради адвокатів м. Києва систематично порушували цю вимогу впродовж кількох років. В результаті, адвокати м. Києва, які насправді сплатили внесок, позбавлені наразі можливості реєстрації на заходи з підвищення кваліфікації та в подальшому можуть стикнутися з проблемою генерації електронних ордерів через створену працівниками секретаріату РАР проблему фейкового боргу.

Національна асоціація адвокатів не має доступу до банківських рахунків регіональних рад, в тому числу і Ради адвокатів м. Києва, відтак як адміністратор другого рівня бази даних ЄРАУ не може відстежувати надходження на рахунок і вносити в ЄРАУ інформацію про сплату внесків на рахунок РАР.

Дії працівників секретаріату РАмК, які допустили порушення із обліком внесків, будуть предметом службового розслідування, а організатори та виконавці цієї схеми дій будуть притягнуті до відповідальності.

Рекомендуємо адвокатам проводити оплату внесків через сайт НААУ, адже з 1 лютого сплата внесків на РАР і на НААУ через сайт НААУ автоматично відображається у профайлі адвоката в ЄРАУ.

Нагадаємо, з 28 січня до обрання належного голови РАмК обов’язки адміністратора реєстру Першого рівня у м. Києві виконує Рада адвокатів України. НААУ має можливість вносити зміни до інформації у профайлах адвокатів м. Києва у реєстрі, окрім внесення інформації про сплату внесків на РАмК.

Конференція адвокатів м. Києва відбудеться 26 лютого.

Популярні новини

Вестник:Річний звіт НААУ 2018;
№7-8 серпень 2019 - Вісник;
Партнерська програма 2019;
Навчальні продукти для адвокатів;
Про НААУ Вісник;
Стратегія розвитку НААУ до 2020;
НеВестник 5;
НеВестник 4

Будьте проінформовані

Залишайтеся в курсі останніх новин, публікацій та заходів нашої організації, а також отримуйте актуальні правові огляди з коментарями юристів

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл