До уваги адвокатів міста Києва | Рада Адвокатів та КДКА Міста Києва

До уваги адвокатів міста Києва

Новини Ради
18:09 Пт 22.10.21 2913 Переглядів
Версія для друку

10 вересня 2021 року Радою адвокатів України прийнято рішення № 82 «Про затвердження Порядку висування та обрання делегатів звітно-виборної конференції адвокатів міста Києва, Регламенту звітно-виборної конференції адвокатів міста Києва та встановлення квоти представництва» (зі змінами внесеними на підставі рішення РАУ № 99 від 11.09.2021).

Даним рішенням, серед іншого, зобов’язано Раду адвокатів міста Києва:

- забезпечити проведення звітно-виборної конференції адвокатів міста Києва з визначеним порядком денним, а також:

- визначити дату, час та місце проведення зборів адвокатів по висуненню делегатів на Конференцію та Конференції;

- не пізніше наступного дня після прийняття рішення радою адвокатів регіону направити електронною поштою до Секретаріату Ради адвокатів України (секретаріату Національної асоціації адвокатів України) відомості про час, місце і дату  проведення Конференції та зборів адвокатів по висуненню та обранню  делегатів Конференції для оприлюднення на офіційному веб-сайті Національної асоціації адвокатів України;

- повідомити адвокатів регіону не пізніше ніж за 15 днів до дня початку роботи Конференції шляхом оприлюднення оголошення про день, час і місце початку роботи Конференції та питання, що вносяться на її обговорення, на веб-сайті ради адвокатів регіону (за наявності) та офіційному веб-сайті НААУ;

-  повідомити адвокатів регіону шляхом оприлюднення на веб-сайті ради адвокатів регіону (за наявності) оголошення пов’язаного із проведенням зборів адвокатів по висуненню та обранню делегатів Конференції та Конференції.

На виконання Рішення РАУ № 82 від 10 вересня 2021 року, Рада адвокатів міста Києва вирішила провести 31 жовтня 2021 року о 10 годині 00 хвилин за адресою м. Київ, пр-т Броварський, Міжнародний виставковий центр збори адвокатів по висуванню та обранню делегатів Звітно-виборної конференції адвокатів міста Києва. Реєстрацію адвокатів розпочати не пізніше ніж за годину до початку зборів і закінчити за 10 хвилин до їх відкриття.

До того ж, Рада адвокатів міста Києва вирішила провести 07 листопада 2021 року о 10 годині 00 хвилин Звітно-виборну конференцію адвокатів міста Києва за адресою: м. Київ, алея Героїв Небесної Сотні, 1. Реєстрацію адвокатів розпочати не пізніше ніж за годину до початку конференції і закінчити за 10 хвилин до їх відкриття.

Затверджено наступні питання, які вносяться на обговорення Конференції:

Розгляд та затвердження звіту Ради адвокатів міста Києва за 2016-2021 рр.
Розгляд та затвердження звіту Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури м. Києва за 2016-2021 рр.
Розгляд та затвердження висновку Ревізійної комісії адвокатів міста Києва за 2016-2021 рр.
Розгляд та затвердження висновку представника адвокатів міста Києва у складі Ради адвокатів України за 2016-2021 рр.
Розгляд та затвердження висновку представника адвокатів міста Києва у складі Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури за 2016-2021 рр.
Обрання Голови Ради адвокатів міста Києва.
Визначення кількості та обрання членів Ради адвокатів міста Києва.
Обрання Голови Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури міста Києва.
Визначення кількості та обрання членів кваліфікаційної та дисциплінарної палат Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури міста Києва.
Обрання Голови Ревізійної комісії адвокатів міста Києва.
Визначення кількості та обрання членів Ревізійної комісії адвокатів міста Києва.
Обрання представника адвокатів міста Києва у складі Ради адвокатів України.
Обрання представника адвокатів міста Києва у складі Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури.
Затвердження штатного розпису і кошторису Ради адвокатів міста Києва.
Затвердження штатного розпису і кошторису Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури міста Києва.
Різне.

04 жовтня 2021 року Рада адвокатів міста Києва вирішила внести зміни до  рішення Ради адвокатів міста Києва «З організаційних питань проведення зборів адвокатів в районах міста Києва та Звітно-виборної конференції адвокатів міста Києва»».

Рада адвокатів міста Києва вирішила 31 жовтня 2021 року о 10 годині 00 хвилин за адресою м. Київ, м. Київ, вул. Хрещатик, буд. 2  (ДП «Український дім») провести збори адвокатів по висуванню та обранню делегатів Звітно-виборної конференції адвокатів міста Києва. Реєстрацію адвокатів розпочати не пізніше ніж за годину до початку зборів і закінчити за 10 хвилин до їх відкриття. Реєстрація адвокатів здійснюється при пред'явленні свідоцтв про право на заняття адвокатською діяльністю, посвідчень адвокатів,  витягів з ЄРАУ та документів, що підтверджують їх особу та за умови виконання ними вимог Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» та рішень Ради адвокатів України щодо професійних обов’язків адвоката.

Поза тим, Рада адвокатів міста Києва вирішила провести 07 листопада 2021 року о 10 годині 00 хвилин Звітно-виборну конференцію адвокатів міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 17/52 А, Бізнес центр «Леонардо», 2-й поверх, Конференційна зала. Реєстрацію делегатів розпочати не пізніше ніж за годину до початку конференції і закінчити за 10 хвилин до їх відкриття. Реєстрація делегатів здійснюється при пред'явленні свідоцтв про право на заняття адвокатською діяльністю, посвідчень адвокатів, витягів з ЄРАУ та документів, що посвідчують особу, за умови виконання ними вимог Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» та рішень Ради адвокатів України щодо професійних обов’язків адвоката. Створити групи реєстрації адвокатів. Керівником груп реєстрації призначити Шутого Сергія Михайловича, секретарем груп реєстрації адвокатів призначити Кравчука Сергія Миколайовича.

Збори адвокатів по висуванню та обранню делегатів Звітно-виборної конференції адвокатів міста Києва та Звітно-виборну конференцію адвокатів міста Києва проводити з врахуванням рівня епідемічної небезпеки, встановленої на території міста Києва, та відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів. Перед реєстрацією адвокатів/делегатів обов’язково проводити тест на COVID-19 у присутності медичних працівників.

Рішення № 2396

Рішення № 2418

Список адвокатів міста Києва, внесених в ЄРАУ станом на 06 жовтня 2021 року

Популярні новини

Вестник:Річний звіт НААУ 2018;
№7-8 серпень 2019 - Вісник;
Партнерська програма 2019;
Навчальні продукти для адвокатів;
Про НААУ Вісник;
Стратегія розвитку НААУ до 2020;
НеВестник 5;
НеВестник 4

Будьте проінформовані

Залишайтеся в курсі останніх новин, публікацій та заходів нашої організації, а також отримуйте актуальні правові огляди з коментарями юристів

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл