До уваги бажаючих стати адвокатами у м. Києві! | Рада Адвокатів та КДКА Міста Києва

До уваги бажаючих стати адвокатами у м. Києві!

Новини КДКА
13:39 Вт 21.03.17 26453 Переглядів
Версія для друку

Умови складання кваліфікаційного іспиту викладені на сайті НААУ . Нагадуємо, що у м. Києві Кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатури у відповідності до закону “Про адвокатуру та адвокатську діяльність” створено та обрано її повноважний склад конференцією адвокатів м. Києва у жовтні 2016 року. Офіційна веб-сторінка КДКА м. Києва.

Відповідно до рішень Ради адвокатів України, Київську міську кваліфікаційно-дисциплінарну комісію, яка знаходиться за адресою вул. Білоруська, 30, визнано такою, що незаконно привласнила повноваження органу адвокатського самоврядування і ніколи не мала такого статусу.

Всупереч рішенням Ради адвокатів України, Ради адвокатів м. Києва, конфренції адвокатів м. Києва, у продовження явно незаконних дій, використовуючи своє положення та самовільно створений «Сайт Ради адвокатів міста Києва та КМКДКА», Рафальська І.В. та Трускавецький Р.С. запрошують осіб для здачі іспитів, видають свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю, отримують грошові кошти, чим вводять в оману кандидатів, що є підставою для відповідного реагування. З відповідними заявами необхідно звертатися до повноважної Ради адвокатів м. Києва до Голови РАР Петра Рябенка за адресою: 04070, м. Київ, вул. Борисоглібська, буд. 3, 2-й поверх, к. 208.  

Телефон РАмК -  (044) 392-73-77.

 

Якщо Ви маєте бажання скласти кваліфікаційний іспит для набуття права на заняття адвокатською діяльністю в Україні, Вам необхідно:

1. Обрати кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатури за місцем проживання;

2. Скласти в довільній формі заяву про допуск до складення кваліфікаційного іспиту, додатково надати письмову згоду на обробку персональних даних, проведення перевірки повноти та достовірності повідомлених відомостей та надати згоду на зобов’язання про надання необхідних для перевірки документів на запит КДКА;

3. Сформувати пакет документів, перелік яких передбачено Порядком допуску до складення кваліфікаційного іспиту для набуття права на заняття адвокатською діяльністю в Україні та надати його до відповідної КДКА;

4. Після прийняття КДКА рішення про допуск до складення кваліфікаційного іспиту, у встановлений КДКА строк, але не пізніше дня, що передує даті складення кваліфікаційного іспиту, внести плату за складення кваліфікаційного іспиту.

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія м. Києва приймає заяви про складання іспиту за адресою: м. Київ, вул. Борисоглібська, 3, 2-й поверх.

Заяви мають бути подані на ім”я голови КДКА м. Києва Ігоря Орлова. Зразки документів та Програму складання кваліфікаційного іспиту можна завантажити за посиланням http://kyiv.unba.org.ua/about-kdka

Години прийому заяв про допуск до складання кваліфікаційного іспиту: 

Понеділок - п'ятниця з 10-00 до 16-00.   Перерва з 13-00  до 14-00.

Адреса: 04070, м. Київ, вул. Борисоглібська, буд. 3,  2-й поверх, каб. 208.

Телефони КДКА м. Києва:  (044) 499-86-70;       +38 050-260-05-55

Популярні новини

Вестник:Річний звіт НААУ 2018;
№7-8 серпень 2019 - Вісник;
Партнерська програма 2019;
Навчальні продукти для адвокатів;
Про НААУ Вісник;
Стратегія розвитку НААУ до 2020;
НеВестник 5;
НеВестник 4

Будьте проінформовані

Залишайтеся в курсі останніх новин, публікацій та заходів нашої організації, а також отримуйте актуальні правові огляди з коментарями юристів

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл