Акредитований семінар для адвокатів 10 грудня 2019 року | Рада Адвокатів та КДКА Міста Києва

Акредитований семінар для адвокатів 10 грудня 2019 року

Новини КДКА
16:18 Пн 09.12.19 1179 Переглядів
Версія для друку

Шановні колеги! Запрошуємо вас взяти участь в акредитованому семінарі на тему: «Три погляди на Правила адвокатської етики або особливості відносин адвоката з клієнтами – особами з інвалідністю», який відбудеться 10 грудня 2019 року  

Організатори – Рада адвокатів міста Києва,   Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури м. Києва спільно з                Всеукраїнською громадською організацією  інвалідів "Правозахисна спілка інвалідів"

Семінар складається з двох основних блоків:

1). «Дотримання Правил адвокатської етики в розрізі відносин адвоката та клієнта – особи з інвалідністю. Забезпечення прав клієнта та доступу клієнта – особи з інвалідністю до суду та судової процедури».

2). «Дисциплінарна відповідальність адвоката за порушення Правил адвокатської етики».

Перший блок семінару буде присвячений особливостям відносин адвоката та клієнта – особи з інвалідністю та нюансам дотримання Правил адвокатської етики під час роботи з указаною категорією клієнтів.

В рамках другого блоку семінару лектори доповідатимуть про оновлену редакцію Правил адвокатської етики, про принцип чесності і добропорядної репутації адвоката при здійсненні адвокатської діяльності. Буде зроблено аналіз узагальненої дисциплінарної практики Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії (ВКДКА) щодо дисциплінарної відповідальності адвоката за порушення Правил адвокатської етики.

Окремо буде розглянуто особливості захисту прав клієнтів - осіб з інвалідністю шляхом забезпечення судами всіх видів доступності до суду та судової процедури, особливо архітектурної, інформаційної, транспортної та про участь адвоката в їх забезпеченні, можливості застосування стандартів доступності, інклюзивності у повсякденному житті.

Також лектор розкаже про порядок ініціювання питання про дисциплінарну відповідальність адвоката, процедуру розгляду скарги кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури (КДКА), правильний порядок оскарження рішення КДКА та ВКДКА на прикладі найцікавіших судових рішень щодо порушення Правил адвокатської етики.

Лектори семінару: Полозюк Олег Миколайович, юрист Національної Асамблеї людей з інвалідністю України, адвокат та Зельдич Оксана Михайлівна, юрист, заступник начальника управління апарату Вищого антикорупційного суду.

Семінар акредитовано Національною асоціацією адвокатів України (2 бали).

Де і коли відбудеться семінар? 

10 грудня 2019 року з 19-00 до 21-00.

м. Київ, вул. Борисоглібська, 3, 6 поверх

УМОВИ УЧАСТІ: Захід безоплатний. 2 лекції з перервою на каву.

ЗАЯВКИ НА УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ ПРИЙМАЮТЬСЯ:

Онлайн за посиланням: http://cpd.hsa.org.ua/events

Після реєстрації участі на вашу  електронну пошту надійде Q-код для підтвердження участі у семінарі.
Додаткова інформація за телефонами:+ 38 044 499-86-70;    + 38 050 260-05-55

 

Популярні новини

Вестник:Річний звіт НААУ 2018;
№7-8 серпень 2019 - Вісник;
Партнерська програма 2019;
Навчальні продукти для адвокатів;
Про НААУ Вісник;
Стратегія розвитку НААУ до 2020;
НеВестник 5;
НеВестник 4

Будьте проінформовані

Залишайтеся в курсі останніх новин, публікацій та заходів нашої організації, а також отримуйте актуальні правові огляди з коментарями юристів

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл