Оновлення Програми складання кваліфікаційного іспиту | Рада Адвокатів та КДКА Міста Києва

Оновлення Програми складання кваліфікаційного іспиту

Новини КДКА
14:27 Чт 04.01.18 3609 Переглядів
Версія для друку

Оновлення Програми складання кваліфікаційного іспиту

Рішенням від 15 грудня 2017 року № 279 Ради адвокатів України створено Робочу групу з оновлення Програми складання кваліфікаційного іспиту, затвердженою рішенням Ради адвокатів України від 26 лютого 2016 року № 68, з метою приведення її у відповідність до змін у чинному законодавстві України.

Кваліфікаційно-дисциплінарні комісії адвокатури регіонів у строк до 20 січня 2018 року підготують та подадуть до Секретаріату Вищої дисциплінарної комісії адвокатури пропозиції для оновлення та удосконалення Програми складання кваліфікаційного іспиту. Робоча група систематизує пропозиції, підготує узгоджений проект змін до Програми складання кваліфікаційного іспиту та подасть на розгляд Ради адвокатів України для її затвердження.

Згідно рішення від 15 грудня 2017 року № 280 Ради адвокатів України встановлено, що до затвердження Програми складання кваліфікаційного іспиту у новій редакції, КДКА регіонів проводитимуть кваліфікаційні іспити відповідно до Програми складання кваліфікаційного іспиту у редакції рішення Ради адвокатів України від 26 лютого 2016 року № 68, із застосуванням змін у чинному законодавстві України станом на день складання іспиту.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Популярні новини

Вестник:Річний звіт НААУ 2018;
№7-8 серпень 2019 - Вісник;
Партнерська програма 2019;
Навчальні продукти для адвокатів;
Про НААУ Вісник;
Стратегія розвитку НААУ до 2020;
НеВестник 5;
НеВестник 4

Будьте проінформовані

Залишайтеся в курсі останніх новин, публікацій та заходів нашої організації, а також отримуйте актуальні правові огляди з коментарями юристів

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл