Відбулося засідання Ради адвокатів м. Києва | Рада Адвокатів та КДКА Міста Києва

Відбулося засідання Ради адвокатів м. Києва

Новини Ради
11:21 Пт 04.11.16 2690 Переглядів
Версія для друку

3 листопада відбулося засідання Ради адвокатів м. Києва, присвячене організаційним питанням роботи новообраного складу органу. У засіданні також взяв участь голова Ревізійної комісії м. Києва Сергій Вилков.

Зокрема, було обговорено проведення чергового зібрання адвокатів м. Києва 5 листопада, яке у непередбачений законом та рішеннями вищого органу адвокатського самоврядування називається організаторами конференцією адвокатів столиці.

Відповідно до рішення РАУ, конференція адвокатів регіону проводиться відповідно до встановленої Радою адвокатів України квоти представництва, порядку висування та обрання делегатів конференції адвокатів регіону і регламенту. У червні Радою адвокатів України було призначено конференцію м. Києва, яка відкрилась 6 серпня і завершила свою роботу 8 жовтня.

Під час засідання було обговорено звітні документи про діяльність попереднього керівництва Ради адвокатів м. Києва та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії м.Києва. Пізніше Голова Ревізійної комісії виклав документи останньої перевірки.

Популярні новини

Вестник:Річний звіт НААУ 2018;
№7-8 серпень 2019 - Вісник;
Партнерська програма 2019;
Навчальні продукти для адвокатів;
Про НААУ Вісник;
Стратегія розвитку НААУ до 2020;
НеВестник 5;
НеВестник 4

Будьте проінформовані

Залишайтеся в курсі останніх новин, публікацій та заходів нашої організації, а також отримуйте актуальні правові огляди з коментарями юристів

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл